Hoppa till innehåll

Architecture

Value proposal: Architecture

Förverkliga affärens behov

Vi erbjuder certifierade arkitekter för att identifiera och skapa verktyg för att genomföra den digitala transformationen för våra kunder där strategi, mål, processer, koncept och tekniska lösningar fungerar optimalt.
Vi erbjuder även tjänster för design och arkitektur inom utveckling och integration för olika typer plattformar. Vi har tex.  expertkompetens inom ett antal plattformar som Telepo och BroadWorks och metoder som UML.
Exempel på roller som vi kan verka i är Cloud arkitekt, Lösningsarkitekt, Mjukvaruarkitekt och Verksamhetsarkitekt.

 

Cases

AD-Integration - Telepo

AD-Integration - Telepo

I 2017 utvecklade Dewire på uppdrag av en tjänsteleverantör i ett nordiskt land en AD-integrationsapplikation som erbjuder utbyte av användardata mellan kundens AD-miljö och tjänsteleverantörens UC-plattform baserad på Telepo-plattformen från Mitel.

AD-integrationen tillför stöd för att uppdatera användardata på Telepo-plattformen med data från kundens egna AD-server, eller för att uppdatera kundens AD-server med användardata från Telepo-plattformen.  Huvudsyftet med AD-integration är att antingen låta kunden publicera sitt användardata till Telepo-plattformen från sin egen AD-katalog eller att låta uppdatera kundens AD-katalog med användardata från tjänsteleverantörens Telepo-plattform.