Hoppa till innehåll

Karriär

Om du drivs av passionen av att utveckla digitala upplevelser kan Dewire bli trampolinen till en riktigt bra karriär.

Start your career at Dewire

Starta din karriär på Dewire

Ett sätt att komma igång med din karriär är att göra ditt examensarbete på Dewire. Vi får varje år ett stort antal ansökningar, väljer i dialog med de sökande ut lämpliga kandidater och ämnen och kör sedan igång.

Hittar du oss inte via exjobb så vill vi se att du har en examen från teknisk högskola eller universitet, men vi kräver inte lång arbetslivserfarenhet. Vi har de verksamhetsfunktioner och processer som krävs för att kunna erbjuda även nyutexaminerade en anställning. I viss utsträckning anställer vi även praktikanter och sommarjobbare.

Vissa av oss är produktorienterade, andra är det inte. Båda profilerna behövs i dagens digitala samhälle. 

Dewires personal är vanligtvis inte produktorienterade. Vi är konsulter. Konsulter tenderar att trivas med att arbeta mot olika branscher, med olika arbetsuppgifter. Ständigt och nyfiket ägnar vi oss åt att att hjälpa kunder med den digitala transformationen.
Uppdragen utför vi vanligtvis i kundprojekt. Beroende på din profil och färdigheter är du typiskt medlem i antingen ett agilt utvecklingsteam eller deltar i ett kundprojekt. Vi särskiljer oss genom att i betydligt högre grad än branschsnittet arbeta från egna lokaler.
Vår strategi är att blanda människor med olika erfarenheter. Detta skapar ett ömsesidigt utbyte av kunskap, lärande och utbyte av erfarenheter. Denna strategi ger oss möjlighet att erbjuda kvalificerade team med förmåga att ständigt anpassa sig till nya utmaningar.

Vår företagskultur är jordnära med korta beslutsvägar. Vi erbjuder en kreativ och resultatorienterad miljö som kännetecknas av låga trösklar och höga tak. Hos oss får man möjlighet att engagera sig i många olika typer av projekt och aktiviteter.
Vi jobbar givetvis med moderna agila metoder och strävar efter att ligga i teknikens framkant. Vi ser det som basen i att kunna erbjuda dig en unik chans att utvecklas och göra en bra karriär.

Ralph Waldo Emerson


Ralph Waldo Emerson (May, 1803 – April, 1882) was an American essayist, lecturer, and poet, who led the Transcendentalist movement of the mid-19th century. He was seen as a champion of invidualism and a prescient critic of the countervailing pressures of society, and he disseminated his thoughts through dozens of published essays and more than 1,500 public lectures across the United States.

 

Image source: Wikipedia
Every artist was first an amateur.

Ralph Waldo Emerson

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter kompetenta människor som har motivation och förmåga att samarbeta i team som levererar resultat till våra kunder. Om du är intresserad av att jobba med utveckling och livscykelhantering av digitala tjänster bör vi ha det du söker.

Testare

Stockholm / Sundsvall Ansök nu
Vårt utvecklingscenter, DCC, erbjuder möjlighet att jobba som testare. Du kommer att arbeta enligt användardriven utveckling där krav och test blir en del av ditt ansvar i våra agila projekt.
Läs mer om tjänsten

Systems Engineer

Sundsvall Ansök nu

Är du en problemlösare?

Nu finns det möjligheter att arbeta som Systems Engineer vid vårt kompetenscenter för utveckling, DCC.

Som Systems Engineer på Dewire arbetar du varje dag med olika tekniker för att lösa problem i snabb takt.

Vi arbetar med tekniker som Java EE, AngularJS/React, HTML5 och Android/Objective-C i utvecklingen av webbportaler, provisioneringssystem och mobila applikationer för iPhone och Android.

Läs mer om tjänsten

Generell ansökan

Stockholm / Sundsvall Ansök nu

Om du inte ser en position som passar dig, ansök här och låt oss veta hur du kan göra skillnad på Dewire.

Läs mer om tjänsten

DevOps Engineer

Stockholm / Sundsvall Ansök nu
Vårt kompetenscenter för utveckling, DCC, erbjuder en möjlighet att arbeta i rollen som DevOps Engineer. Antingen i egna "inhouse-drivna" projekt alternativt på plats hos kund.

Som DevOps Engineer på Dewire kommer du att vara den person som länkar utveckling och drift i den agila utvecklingscykeln. Rollen innebär att du har djup kunskap och flera år av praktisk erfarenhet.
Läs mer om tjänsten

Backend utvecklare

Stockholm / Sundsvall Ansök nu

Vårt kompetenscenter för utveckling, DCC, erbjuder systemutvecklingsmöjligheter som backendutvecklare där arbetar du med olika tekniker för att utveckla lösningar i en snabb takt.

Läs mer om tjänsten

Förslag på examensarbete

Just nu är exjobbsansökan stängd. Till hösten 2018 lägger vi upp nya förslag så återkom då! Det kommer då finnas förslag inom t.ex.: AI/Machine Learning, Cloud Computing, IoT, Management och andra intressanta områden.