Hoppa till innehåll

Karriär

Om du drivs av passionen av att utveckla digitala upplevelser kan Dewire bli trampolinen till en riktigt bra karriär.

Start your career at Dewire

Starta din karriär på Dewire

Ett sätt att komma igång med din karriär är att göra ditt examensarbete på Dewire. Vi får varje år ett stort antal ansökningar, väljer i dialog med de sökande ut lämpliga kandidater och ämnen och kör sedan igång.

Hittar du oss inte via exjobb så vill vi se att du har en examen från teknisk högskola eller universitet, men vi kräver inte lång arbetslivserfarenhet. Vi har de verksamhetsfunktioner och processer som krävs för att kunna erbjuda även nyutexaminerade en anställning. I viss utsträckning anställer vi även praktikanter och sommarjobbare.

Vissa av oss är produktorienterade, andra är det inte. Båda profilerna behövs i dagens digitala samhälle. 

Dewires personal är vanligtvis inte produktorienterade. Vi är konsulter. Konsulter tenderar att trivas med att arbeta mot olika branscher, med olika arbetsuppgifter. Ständigt och nyfiket ägnar vi oss åt att att hjälpa kunder med den digitala transformationen.
Uppdragen utför vi vanligtvis i kundprojekt. Beroende på din profil och färdigheter är du typiskt medlem i antingen ett agilt utvecklingsteam eller deltar i ett kundprojekt. Vi särskiljer oss genom att i betydligt högre grad än branschsnittet arbeta från egna lokaler.
Vår strategi är att blanda människor med olika erfarenheter. Detta skapar ett ömsesidigt utbyte av kunskap, lärande och utbyte av erfarenheter. Denna strategi ger oss möjlighet att erbjuda kvalificerade team med förmåga att ständigt anpassa sig till nya utmaningar.

Vår företagskultur är jordnära med korta beslutsvägar. Vi erbjuder en kreativ och resultatorienterad miljö som kännetecknas av låga trösklar och höga tak. Hos oss får man möjlighet att engagera sig i många olika typer av projekt och aktiviteter.
Vi jobbar givetvis med moderna agila metoder och strävar efter att ligga i teknikens framkant. Vi ser det som basen i att kunna erbjuda dig en unik chans att utvecklas och göra en bra karriär.

Ralph Waldo Emerson


Ralph Waldo Emerson (May, 1803 – April, 1882) was an American essayist, lecturer, and poet, who led the Transcendentalist movement of the mid-19th century. He was seen as a champion of invidualism and a prescient critic of the countervailing pressures of society, and he disseminated his thoughts through dozens of published essays and more than 1,500 public lectures across the United States.

 

Image source: Wikipedia
Every artist was first an amateur.

Ralph Waldo Emerson

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter kompetenta människor som har motivation och förmåga att samarbeta i team som levererar resultat till våra kunder. Om du är intresserad av att jobba med utveckling och livscykelhantering av digitala tjänster bör vi ha det du söker.

Examensarbeten

Dewire handleder årligen fem till tio examensarbeten relaterade till områdena internet of things och digitala upplevelser från antingen ett tekniskt eller affärsperspektiv. Vi uppmuntrar sökande att ha egna idéer och förslag till sitt arbete, men vi har också ett antal förslag som vi tagit fram.