Hoppa till innehåll

Development

Value proposal: Development

Realisera din affär

Våra konsulter har den tekniska kunskap och kompetens som krävs för att realisera verksamhetsbehov och affärer i form av digitala tjänster.

Vårt utvecklingsarbete genomförs oftast i agil form där teambete är en stor del i det dagliga arbetet för oss. Med teamarbete, vår kompetens inom utveckling och nära kommunikation med våra beställare når vi resultat som svarar upp mot kraven från verksamhet och affär.

Ett urval av våra kompetenser är Tomcat, JBoss, HTML5 incl. Javascript, WebFonts, 3D, WebSockets, React, Angular, Git, SVN, CVS, Maven, Ant, Bundler, Webpack, Scrum,DAD, BDD, Amazon Web Services, Google Cloud, Azure, Heroku, Firebase,Java, C++, PHP, C#.NET, Ruby, Python, PostgreSQL, MySQL, Redis, SQLite, Jenkins och NodeJS.

Cases

Välkommen hit

Välkommen hit

Digitaliseringsprojektet eSamverkan, med nio kommuner i Västernorrlands landsting anlitade Dewire hösten 2017 för att utveckla och operera den nya digitala tjänsten "Välkomment Hit" som har funktionen av en digital inflyttningsguide. Arkitekturen är baserad på en skiktad design (huvudsakligen: webb, affärslogik och datalager) med Amazon Web Services (AWS) som plattform. Tjänsterna som har använts i AWS är API Gateway, CloudWatch, CloudTrail, Cognito, Lambda, S3 och RDS.  Välkommen Hit lanserades i april 2018 som en SaaS.