Hoppa till innehåll

Labs

Ny teknologi ger dig möjlighet att göra något särskiljande.

Improve

Ni är fast besluten att ta en ledande roll men avkastningen på investeringen saknas. Ny teknik skapar nya förutsättningar för att vara konkurrenskraftig. Med rätt teknik kan vi hjälpa dig att hålla dig i framkant.

Explore

Ni är en ”first mover” som letar efter nya perspektiv. Med vår erfarenhet av att lösa problem och leverera lösningar kan vår kunskapsbas hjälpa dig att hitta sätt att vara innovativ och var först.

Prototype

Du har en bra idé och du vill veta hur det kan fungera i verkligheten. Vi kan hjälpa dig att bygga en prototyp för att ta reda på hur det ser ut, beter sig och utför för att skapa en användarupplevelse som gör skillnad.

Research

I vårt arbetssätt ingår att identifiera och hålla sig uppdaterade om framväxande trender. En del i detta är att vi regelbundet ingår i forskningsprojekt och står värd för examensarbeten i samarbete med universitet för att utforska trender.

Cases

SMART Project

Forskningsprojekt som genomfördes under  2016 i syfte att utveckla ett IoT-baserat alarmsystem för att varna för oljespill i dagvattenbrunnar. Projektet genomfördes av Dewire i samarbete med forskare vid Mittuniversitetet och MittSverige Vatten & Avlopp AB. Dewires roll i projektet vara att  konstruera och implementera frontend- och backend-lösningen som baserades på Amazon Web Services (AWS).