Hoppa till innehåll

Management & Strategy

Value proposal: Management & Strategy

Agera professionellt

Våra konsulter inom Management & Strategy levererar tjänster i alla utvecklingssteg som förstudie, planering, implementation, lansering och effekthemtagning med avseende på verksamhets och affärskrav. Mer specifikt kan det vara att att ta fram en kravspecifikation eller skapa en projektplan som ett verktyg i att genomföra en fullständig produktlansering. Genom att leverera strukturerat underlag, t.ex. förstudier, systemanalyser och kravspecifikationer hjälper våra konsulter dig i din beslutsprocess och digitala transformation.

Exempel på roller som vi kan bemanna är Agile Coach, Verksamhetsanalys, Digital Strategi, Förvaltning, Mobil Strategi, Projektledning, Scrum Master och Testledning.

Cases

Connected car - IoT

Connected car - IoT

Under 2016 var ett team från Dewire ansvariga för test och kvalitetssäkring i ett kundprojekt som skulle lansera en ny IoT-baserad tjänst för uppkopplade bilar.

Projektet genomfördes enligt en DevOps-modell med höga krav på automatisering och övervakning av alla steg i genomförandet inom områden som integration, testning, implementering och release hantering.

Dewire var i projektet ansvarigt för testning av IoT-plattformen, CRM-systemet och kundplacerad utrustning som ODB-enhet.