Hoppa till innehåll

Mobility

Value proposal: Mobility

Fritt och enkelt

Mobilanvändningen växer och är förstahandsvalet inom digital interaktion både på jobbet och i hemmet. Med Mobile First kan vi skapa innovativa tjänster och fånga marknadsandelar genom att fokusera på innehållet och förmågan hos dagens smarta enheter.

Vi utvecklar mobila applikationer som förenklar vardagen. För att uppnå detta arbetar vi i team tillsammans med våra kunder och användare. Genom att identifiera användarnas behov, utföra användbarhetstestning och välja rätt teknisk lösning kan vi leverera innovativa tjänster i mobilen . Vi erbjuder även långsiktig förvaltning med livscykelhantering där teknisk utveckling och användning hanteras.

Cases

Geo-fencing app for retail

Geo-fencing app for retail

I juni 2017 fick Dewire i uppdrag att utveckla en geofencing-app i iOS och Android miljö för en klient som ville erbjuda en app för att göra cityhandel mer attraktiv.  Den grundläggande funktionen i appen är att skicka en notifiering när en användare går in i en viss plats i staden. En notifiering kan t.ex. innehålla ett erbjudande från en handlare i närheten av den aktuella platsen. Plattformen och tekniken som användes för realiseringen var iBeacon, Android, iOS, Java, RxJava, , Retrofit. Efter lansering av appen har Dewire haft ansvar för support och livscykelhantering av appen.

Unified Communication App - Office Control

Den svenska tjänsteleverantören Com Hem/Phonera insåg värdet av en bra användarupplevelse när de skapade en helt ny molnbaserad Unified Communication-lösning. Under 2015 genomför Dewire i samarbete med designbyrån Veryday design en en fullständig lösning baserad på Unified Communication-plattformen BroadWorks som skulle fungera som ett administrativt centrum för alla uppgifter som användare kan behöva för att administrera sin tjänst.

Video meeting service app

Video meeting service app

I juni 2016 fick Dewire i uppdrag att utveckla en videomötesapplikation på uppdrag av en tjänsteleverantör som drev ett lanseringsprojekt för att erbjuda en videomötestjänst baserat på mötesplattformen Pexip. För att vara särskiljande på marknaden ville man utveckla egna särskiljande klienter, kundunika appar. Plattformen och tekniken som användes för realiseringen var Pexip, Android, iOS, Java, Swift. Efter lansering av appen har Dewire haft ansvar för support och livscykelhantering av appen.

Thomas Alva Edison


Thomas Alva Edison  (1847-1931) was an American inventor and businessman.

He was one of the first inventors to apply the principles of large-scale teamwork to the process of invention, and because of that, he is often credited with the creation of the first industrial research laboratory.

Edison's inventions contributed to mass communication and, in particular, telecommunications. These included a stock ticker, a mechanical vote recorder, a battery for an electric car, electrical power, recorded music and motion pictures. His advanced work in these fields was an outgrowth of his early career as a telegraph operator.

Telegraph image source: Wikimedia Commons Portrait image source: Bibliothèque nationale de France
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration

Thomas A. Edison

Solutions

Utforska våra andra erbjudanden