Hoppa till innehåll

Retail Solutions

Value proposal: Retail Solutions

Möjliggör transformationen

Försäljningsprocessen är inte längre begränsad till en kanal. Den slutar ofta i en annan kanal än var den började, och era kunder förväntar sig ett sammanhang i alla försäljningskanaler. Med rätt realisering kommer ni att öka era kunders förtroende och bygga ert eget varumärke.

Vi erbjuder utveckling av innovativa försäljningslösningar som kan integreras med era befintliga system. Med återanvändning och innovativa lösningar som realiseras av våra specialiserade team kan vi leverera snabbt och hålla investeringskostnaderna nere. Våra lösningar är flexibla och anpassningsbara där säljpersonal själva kan utforma erbjudanden utan hjälp av IT-avdelningen. Så låt oss integrera era försäljningskanaler! I den digitala tidsåldern är ”time to market” allt.

Cases

Touchscreen - Retail

Touchscreen - Retail

Utveckling av pekskärmbaserad applikation för detaljhandeln. Som en del i detaljhandlarens Omnichannel-strategi används pekskärmar i butiker. Detta gör det möjligt för potentiella kunder att söka och välja från handlarens erbjudanden och produkter. Det ger en möjlighet att kunna betjäna många kunder i butiken utan stora insatser av personal.  

Den pekskärmsbaserade applikationen baseras på Amazon Web Services (AWS). Tjänsterna som har använts i AWS är API Gateway, CloudWatch, CloudFront, CloudTrail, Cognito, Lambda, S3. Efter lansering  har Dewire haft ansvar för support och livscykelhantering av applikationen.

Jernia online store

Den norska återförsäljaren Jernia antog en reviderad flerkanalstrategi där näthandel skulle kombineras med klassisk järnhandel. Det var uppenbart att deras nuvarande onlinebutik inte skulle kunna stödja affärsmodellen. Dewire blev kontrakterad för att bygga en ny webbutik baserat på Liferay.

Viendo - Digital Signage

2016 beslutade sig Viendo för att uppgradera sin befintliga Digital Signage Platform, OSIGN baserat på Amazon Web Services (AWS). Dewire blev kontrakterad för att genomföra lösningen.
Viendo är en etablerad aktör inom digital signage - såväl inom koncept och installation som inom utbildning och support. Syftet med digital signage-applikationen OSIGN är att leverera meddelanden snabbt och enkelt - oavsett om kunden har två eller hundra skärmar. Att möjliggöra snabb leverans av ny innehållsdesign utan att det behövs separata utgåvor och installationer i kombination med att ge kunderna möjlighet att administrera användare och dela innehåll skulle leda till högre kundnöjdhet och mindre behov av support.

Amelia Earhart


Amelia Earhart (1897 - 1937) was the first female aviator to fly solo across the Atlantic Ocean. Earhart disappeared in 1937 during an attempt to circumnavigate the globe.

In 2015, scientists discovered a 200km-wide crater on the Earth-facing side of the Moon. It was the first detection of its kind in a century. The previously unknown crater - hiding in plain sight for years - was named Amelia Earhart.

Image source: Wikimedia commons
Never interrupt someone doing what you said couldn't be done.

Amelia Earhart - Aviation pioneer

Solutions

Utforska våra andra erbjudanden