Hoppa till innehåll

Unified Communications

Value proposal: Unified Communications

Integrera och kommunicera

Tjänsteleverantörer behöver idag erbjuda mer än traditionella telefoni och växeltjänster (PBX) för att erbjuda sina kunder rörlighet, närvaro och integration av olika resurser för att erbjuda avancerade kommunikationstjänster.

Med en enhetlig kommunikationslösning (Unified Communication) kan en mängd funktioner som kunden redan använder idag integreras för att samverka och fungera i realtid där användaren har flexibilitet att använda olika typer av nätverk och enheter för att kommunicera.

Vi levererar användarvänliga, robusta och konkurrenskraftiga kommunikationstjänster. Vi strävar ständigt efter att bygga lösningar med hjälp av den senaste tekniken för att erbjuda kommunikationstjänster som ligger i framkant och upplevs innovativa. Vi har också expertkompetens inom ett antal UC plattformar som Telepo och BroadWorks.

Cases

AD-Integration - Telepo

AD-Integration - Telepo

I 2017 utvecklade Dewire på uppdrag av en tjänsteleverantör i ett nordiskt land en AD-integrationsapplikation som erbjuder utbyte av användardata mellan kundens AD-miljö och tjänsteleverantörens UC-plattform baserad på Telepo-plattformen från Mitel.

AD-integrationen tillför stöd för att uppdatera användardata på Telepo-plattformen med data från kundens egna AD-server, eller för att uppdatera kundens AD-server med användardata från Telepo-plattformen.  Huvudsyftet med AD-integration är att antingen låta kunden publicera sitt användardata till Telepo-plattformen från sin egen AD-katalog eller att låta uppdatera kundens AD-katalog med användardata från tjänsteleverantörens Telepo-plattform.

UC Mediator - BroadWorks

UC Mediator - BroadWorks

Under 2015 utvecklade Dewire på uppdrag av en tjänsteleverantör i ett nordiskt land en UC-mediator för att stödja integration mot BroadWorks-plattformen från BroadSoft.

UC-mediatorn förenklar integrationen mellan CRM-system och BroadWorks-plattformen, därigenom kan en tjänsteleverantör ha en fullständigt automatiserad provisionering.

UC-mediatorn har stöd för t.ex. lasthantering, hantering av transaktioner, persistens, tillfällig lagring, rollback på transaktioner, schemaläggning samt felhantering med återkoppling till externa system.

Med UC-mediatorn ges också möjlighet till att enkelt och snabbt introducera nya CRM-system och klienter

Unified Communication App - Office Control

Den svenska tjänsteleverantören Com Hem/Phonera insåg värdet av en bra användarupplevelse när de skapade en helt ny molnbaserad Unified Communication-lösning. Under 2015 genomför Dewire i samarbete med designbyrån Veryday design en en fullständig lösning baserad på Unified Communication-plattformen BroadWorks som skulle fungera som ett administrativt centrum för alla uppgifter som användare kan behöva för att administrera sin tjänst.

Dr. Erna Schneider Hoover


Dr. Erna Schneider Hoover (born June 19, 1926), an American mathematician, invented a computerized telephone switching method in 1967 while working for Bell Labs.

The method prevented system overloads by monitoring call center traffic and prioritizing tasks on phone switching systems to enable more robust service during peak calling times. And it "revolutionized modern communication" according to several reports.

Image source: US National Archives Portrait image source: National Inventors Hall of Fame

Solutions

Utforska våra andra erbjudanden