Hoppa till innehåll

Web Presence

Web Presence Build Credibility

Bygg trovärdighet

På webben kan du nå ut till dina kunder dygnet runt. I dag besöks en tredjedel av webbplatser med mobiltelefoner. Med responsiv design blir webbplatsen användbar oavsett om användaren sitter på datorn, använder en surfplatta eller rör sig med en smartphone i handen. Även om din försäljning via online är låg behöver du närvaro i webb för att bygga trovärdighet.

Vi utvecklar och underhåller responsiva webbplatser. Vår grundläggande princip är användarupplevelsen: den ska vara närvarande och engagerande för alla användare. Teknik som vi normalt använder är  HTML5, JavaScript, CSS3, Animationer, WebFonts, 3D, WebSockets, React och Angular

Cases

Välkommen Hit

Välkommen hit inleddes som ett samarbete mellan nio kommuner inom projektet eSamverkan där målet var att öka inflyttningen till respektive kommun och effektivisera inflyttningsprocessen. Välkommen hit skall fungera som en inflyttningslots med fokus på att förenkla för medborgare och företagare att hantera sina kontakter med kommunen med hjälp av moderna kommunikationskanaler. Välkommen hit är byggd med Amazon Web Services.

Norskt kulturråd

2017 beslutade sig Norska kulturrådet för att skaffa en ny webbplats för att presentera sig på ett mer öppet och lättillgängligt sätt. Den nya webbplatsen, med ett sidantal på cirka 3000, publicerades ett år senare med Liferay som en teknisk plattform.

Jernia online store

Den norska återförsäljaren Jernia antog en reviderad flerkanalstrategi där näthandel skulle kombineras med klassisk järnhandel. Det var uppenbart att deras nuvarande onlinebutik inte skulle kunna stödja affärsmodellen. Dewire blev kontrakterad för att bygga en ny webbutik baserat på Liferay.

Unified Communication App - Office Control

Den svenska tjänsteleverantören Com Hem/Phonera insåg värdet av en bra användarupplevelse när de skapade en helt ny molnbaserad Unified Communication-lösning. Under 2015 genomför Dewire i samarbete med designbyrån Veryday design en en fullständig lösning baserad på Unified Communication-plattformen BroadWorks som skulle fungera som ett administrativt centrum för alla uppgifter som användare kan behöva för att administrera sin tjänst.

Viendo - Digital Signage

2016 beslutade sig Viendo för att uppgradera sin befintliga Digital Signage Platform, OSIGN baserat på Amazon Web Services (AWS). Dewire blev kontrakterad för att genomföra lösningen.
Viendo är en etablerad aktör inom digital signage - såväl inom koncept och installation som inom utbildning och support. Syftet med digital signage-applikationen OSIGN är att leverera meddelanden snabbt och enkelt - oavsett om kunden har två eller hundra skärmar. Att möjliggöra snabb leverans av ny innehållsdesign utan att det behövs separata utgåvor och installationer i kombination med att ge kunderna möjlighet att administrera användare och dela innehåll skulle leda till högre kundnöjdhet och mindre behov av support.

Ralph Waldo Emerson


Ralph Waldo Emerson (May, 1803 – April, 1882) was an American essayist, lecturer, and poet, who led the Transcendentalist movement of the mid-19th century. He was seen as a champion of invidualism and a prescient critic of the countervailing pressures of society, and he disseminated his thoughts through dozens of published essays and more than 1,500 public lectures across the United States.

 

Image source: Wikipedia
Every artist was first an amateur.

Ralph Waldo Emerson

Solutions

Utforska våra andra erbjudanden